Nejčastější chyba? Změny, které už byly odeslány na sdílený remote. Rebase přepisuje historii, takže pokud s ní pracuje někdo další, vzniknou konflikty a chaos. Pravidlo zní: rebase jen na commitích, které ještě nikdo jiný nestáhl. Pro vlastní feature větev, kterou máte lokálně, je to naprosto v pořádku. Jakmile větev odešlete na remote a ostatní z
